اخذ کارت سوخت هوشمند
کارت سوخت وسیله ای برای دریافت سوخت مورد نیاز خودرو از جایگاه بنزین کشور است با قرار دادن آن در دستگاه های موجود در پمپ بنزین هر راننده می تواند از سهمیه سوخت خود استفاده نماید و رانندگان وسایل نقلیه می توانند بنا به سهمیه موجود در کارت خود باک وسیله نقلیه را پر نمایند ممکن است که برخی از کارت سوخت ها بنا به دلایلی مفقود شود و یا فرد هنوز برای دریافت آن اقدام نکرده باشد برای اخذ کارت سوخت هوشمند سه روش وجود دارد که در ادامه بیشتر به این روش ها می پردازیم . کوییک سرویس وحید با خدمات سیار خودرو در خدمت شماست . برای مشاوره و رزرو مکانیک با ما تماس بگیرید و یا همراه ما باشید با :
- مدارک لازم برای ثبت نام کارت سوختدر پلیس +۱۰
- اخذ کارت سوخت هوشمند به ۳ روش
- نکات مهم در دریافت کارت سوخت
- مدت زمان دریافت کارت سوخت چقدر است ؟
- علت تأخیر تحویل کارت سوخت چیست ؟
- مراحل پیگیری کارت سوخت
مکانیک سیار خودروهای ایرانی و خارجی
مدارک لازم برای ثبت نام کارت سوخت در پلیس +۱۰
مدارک لازم برای ثبت نام کارت سوخت خودرو شامل حضور مالک وسیله نقلیه , اصل کارت ماشین و کپی آن , سند یا بنچاق خودرو , شناسنامه یا کارت ملی مالک خودرو و یا وکیل ایشان برای احراز هویت وی , همراه داشتن بیمه نامه ماشین و پرداخت مبلغی از طریق دستگاه کارت خوان موجود در دفاتر دریافت می شود .
اخذ کارت سوخت هوشمند به ۳ روش
روش اول , مراجعه به سایت خدمات دولت :
در این روش برای اخذ کارت سوخت هوشمند , به سایت خدمات دولت مراجعه نموده و با انتخاب در درخواست خود و پر نمودن فرم مربوطه اطلاعات خود را وارد نمایید و نسبت به اخذ کارت سوخت اقدام نمایید آدرس سایت mob.gov.ir
روش دوم , از طریق برنامه دولت همراه :
در روش دیگر اخذ کارت سوخت هوشمند توسط برنامه دولت همراه انجام می شود شما می توانید این برنامه را از کافه بازار , اپ استور , مایکت و… نصب و دانلود نمایید سپس وارد بخش کارت سوخت شده و اطلاعات و فرم مربوطه را پر نمایید .
ارسال کد دستوری با گوشی همراه :
در روش سوم با استفاده از قابلیت های گوشی همراه می توان نسبت به دریافت کارت سوخت هوشمند اقدام نمود در این روش از کدهای دستوری استفاده می شود بدین طریق که کد دستوری *۴# ( ستاره , چهار , مربع ) را شماره گیری می کنیم لازم به ذکر است که در این روش فرد باید مالک خودرو باشد و سیم کارت نیز به نام وی باشد .
تعویض روغن با نرخ دولتی ماشین در محل
نکات مهم در دریافت کارت سوخت
- کد ملی و سیم کارت باید برای مالک خودرو باشد .
- در صورت گم شدن کارت سوخت خودروهای کارکرده می توان با استفاده از روش های بالا نسبت به دریافت مجدد آن اقدام نمود .
- کارت سوخت خودروهای صفر به همراه مدارک خودرو صادر شده و موقع تحویل ارائه می گردد .
- هنگام ثبت نام تنها ۴۵ ثانیه زمان پاسخگویی دارید بنابراین موارد خواسته شده را از قبل یاداشت نمایید.
مدت زمان دریافت کارت سوخت چقدر است ؟
حدود ۴۰ روز تا دو ماه طول می کشد تا کارت سوخت دریافت شود اگر این زمان بیشتر از زمان نام برده شد باید به اداره پست مراجعه نمود پس از ثبت نام و دریافت کد پیگیری می توان نسبت به وضعیت کارت سوخت مطلع شد در صورتی که تا ۶ ماه به باجه پستی مراجعه ننموده و کارت را دریافت نکنید این کارت سوخت به شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی بازگردانده می شود .
علت تأخیر تحویل کارت سوخت چیست ؟
- نشانه مالک وسیله نقلیه تغییر کرده باشد .
- هنگام تحویل مدارک شناسایی ارائه نشود .
- نشانه مالک قبلی خودرو روی پاک ثبت نشده باشد .
- شرکت پست هم ثبت اطلاعات ناکافی را مسبب اصلی از طرف پلیس + ۱۰ می داند .
مراحل پیگیری کارت سوخت
- تنها در صورتی می توانید به جایگاه مراجعه کنید که کارت سوختتان گم شده باشد .
- به سامانه ir مراجعه و کد رهگیری وارد شده در هنگام ثبت نام را وارد کنید تا مرحله ارسال کارت به شما نمایش داده شود در صورت تحویل به اداره پست شماره مرسوله پستی را مشاهده می کنید .
- مراجعه به دفتر پلیس + ۱۰
- پیگیری از طریق ارسال پیامک به شماره ۱۱۰۱۲۰۲۰۴۰ بوده و برای دریافت کارت سوخت خودرو کد V*VIN و برای موتور سیکلت کد M*VIN را ارسال نمایید .
- پیگیری از طریق پست و مراجعه به سایت najatracking
- پیگیری از طریق ناجا با شماره ۸۸۸۸۵۳۴۷ از طریق اداره پست با شماره ۸۴۴۷۰۰۰۰و از طریق شرکت ملی پخش با شماره ۰۹۶۲۷