وظیفه سیبک چیست ؟
انرژی تولیدی در موتور خودرو توسط دیگر تجهیزات و سیستم های خودرو به انرژی دورانی تبدیل می شود یکی از اصلی ترین تجهیزات که در میسر نمودن حرکات دورانی نقش مؤثری دارد سیبک خودرو می باشد ؛ سیبک شبیه به یک گوی فلزی است که یک بازو به آن وصل شده است این گوی فلزی درون محفظه فولادی قرار دارند و اطراف آن با لاستیک پوشانده شده است این وسیله در سیستم فرمان و تعلیق خودرو حضور داشته و در سیستم ها نقش مهمی را ایفا می کند در ادامه به ظیفه سیبک خودرو و علایم خرابی آن می پردازیم . مکانیک سیار وحید ارائه کننده خدمات سیار خودرو با تعمیر جلوبندی ماشین در محل در خدمت شماست . برای هماهنگی با ما تماس بگیرید و یا همراه ما باشید با :
- وظیفه سیبک خودرو چیست ؟
- علایم خرابی سیبک
- تعویض سیبک فرمان
- خطرات خرابی سیبک
مکانیک سیار در تمام نقاط تهران
وظیفه سیبک خودرو چیست ؟
سیبک ها از جمله مهم ترین قطعات خودرو بوده که در حرکت خودرو نقش مهمی ایفا می کنند این قطعه در سیستم فرمان و سیستم تعلیق خودرو کاربرد داشته و وظیفه سیبک به طور کلی فراهم نمودن امکان حرکت دورانی و چرخشی در مواقع لزوم است وظیفه سیبک فرمان انتقال فرمان چرخش به چرخ ها و وظیفه سیبک سیستم تعلیق میسر کردن امکان حرکت نرم اتومبیل هنگام عبور از سطوح ناهموار می باشد .از دیگر وظایف این قطعه را می توان هدایت اتومبیل , جلوگیری از ایجاد ارتعاشات هنگام حرکت و نیز چرخش چند محور به شکل مجزا اشاره کرد .
علایم خرابی سیبک
۷ علایم خرابی سیبک که باید بدانید . گفتیم که وظیفه سیبک خودرو میسر نمودن امکان حرکت دورانی و چرخشی در مواقع لزوم است اما بنا به دلایل مختلفی این قطعه ممکن است دچار مشکلات و خرابی شود از جمله مهم ترین علایم خرابی سیبک را می توان موارد زیر دانست .
- سایش در چرخ های جلو
- شنیده شدن صدای تق تق هنگام عبور از سطوح ناهموار
- پس از چرخش فرمان به موقعیت اصلی خود باز نگردد .
- فرمان به یک سمت کشیده شود .
- فرمان پذیری کم شود .
- فرمان زیاد از حد خلاص شود .
- لرزش فرمان هنگام چرخاندن فرمان هنگام حرکت
تعویض سیار روغن ماشین در تهران
تعویض سیبک فرمان
شما می توانید به راحتی سیبک ماشین را تعویض نمایید بدین طریق که یک جک زیر شاسی ماشین قرار داده و پیچ چرخ های ماشین را شل کنید جک زده و ماشین را رد ارتفاع مناسب قرار داده و سپس چرخی که سیبک آن را می خواهید تعویض نمایید را باز و با آچار ۱۷ یا ۱۹ مهره سر سیلندر را باز نمایید ؛ سیبک را باز و سیبک جدید را جایگزین آن کنید برای سمت دیگر نیز به همین شکل عمل کنید .
خطرات خرابی سیبک
خطرات رانندگی با سیبک خراب چیست ؟ سیبک فرمان هم مانند دیگر قطعات در سیستم تعلیق فشار زیادی را متحمل شده و با وجود اینکه از اهمیت بالایی برخوردار است باید از صحت و سلامت آن اطمینان حاصل کرد این قطعه می تواند بر اثر ضربات شدید هنگام ایجاد تصادف یا رد شدن از مسیرهای ناهموار دچار خرابی شود به علاوه در معرض پوسیدگی و زنگ زدگی قرار گرفته و اثر کاربرد در مدت زمان طولانی قرار داشتن تحت فشار دچار سایش و شل شدگی گردد ؛ به طور کلی حرکت بر روی دست اندازها با سرعت زیاد , اعمال فشار بیش از حد برای چرخاندن فرمان , تصادف , پوسیدگی و لق شدن موجب خرابی این قطعه می شود و شما باید هر چه سریع تر آنر ا تعویض کنید زیرا این علایم می تواند خسارات جبرا ناپذیری را به بار آورد زیرا شکستن سیبک موجب عدم امکان کنترل فرمان خودرو می شود .